English

Начална страница на Аркси ООД - фирма за геодезия и геодезически услуги Начална страница на Аркси ООД - фирма за геодезия и геодезически услуги Информация за Аркси ООД и за сертификатите, които притежаваме Геодезически услуги Проекти в сферата на геодезия, кадастър и проектиране, изготвени от Аркси ООД Софтуер, разработен от Аркси ООД Контакти - адрес на офис в град София, телефони, email Връзки към институциите свързани с геодезия, кадастър и проектиране
ISO 9001:2008
banner-6

Точки и Триангулация 2022Цена: 450лв.

/ без ДДС /

Това е програма, която е надстройка за CAD-системи, поддържащи програмните езици C++ и LISP (AutoCAD, ZWCAD и др.), с която могат да се манипулират точки от геодезическа основа или подробни точки. Те могат да се зареждат, редактират и експортират. На базата на точките може да се построи мрежа от триъгълници, която може да се редактира и да се извършва интерполация. От бутона "Download" може да свалите безплатна демо-версия на програмата (версия 2013). Ако желаете да закупите пълният продукт е необходимо да се свържете директно с нас, за да се уточнят детайлите по продажбата на продукта.

Сваляне

Пътища 2022Цена: 850лв.

/ без ДДС /

Това е програма, която е надстройка за CAD-системи, поддържащи програмните езици C++ и LISP (AutoCAD, ZWCAD и др.) за проектиране на пътища. Могат да се създават трасета, да се изчертават надлъжни и напречни профили, да се създават таблици с количествени сметки. От бутона "Download" може да свалите безплатна демо-версия на програмата (версия 2013). Ако желаете да закупите пълният продукт е необходимо да се свържете директно с нас, за да се уточнят детайлите по продажбата на продукта.

Сваляне

Вертикална планировка 2022Цена: 550лв.

/ без ДДС /

Това е програма, която е надстройка за CAD-системи, поддържащи програмните езици C++ и LISP (AutoCAD, ZWCAD и др.) за вертикална планировка. С помощта на този софтуер може лесно да се изготвят проекти по вертикално планиране, червени хоризонтали, трасировъчни таблици, изготвяне на картограма на земните маси и изготвяне на съпътстващи таблици към тях.
Очаквайте в най-скоро време и приложенията за вертикално планиране.